Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi

Kadıköy Belediyesi, 24 Ekim Dünya İklimdeğişikliği ile Mücadele Günü kapsamında Türkiye Avrupa Vakfı ve Kadıköy Kent Konseyi ile birlikte yürüttüğü "Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi" nin tanıtım toplantısı uzman, STK ve belediye çalışanlarının katılımıyla yapıldı. Kadıköy Belediyesi Çevre Kontrol Müdürü Şule Sümer'in açılışını yaptığı toplantıda Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Paris Sözleşmesi ve iklimdeğişikliği ile mücadelenin öneminden bahsetti. Çevre Mühendisi Menekşe Kızıldere'nin kavramsal sunumundan sonra Marmara Üniversitesi'nden Doç. Dr. Semra Cerit Mazlum, iklimdeğişikliği ile mücadelede yerel yönetimlerin rolü üzereine sunum yaptı. Toplantıya Kadıköy Kent Konseyi Başkanı ve üyeleri katıldı.

Access to the path 'C:\Apps\Web\iklim.kadikoy.bel.tr\wwwroot\sitemap.xml' is denied.