İKLİMİN AYAK İZLERİ SEMİNERLERİ 6

Değerli İklim Dostları,

Kamu Harcamaları İzleme Platformu (KAHİP) Çevre Koruma ve İklim Değişikliği ile Mücadele Harcamaları İzleme Grubu’nun hazırladığı “Türkiye’de Çevre Koruma ve İklim Değişikliği (ÇKİD) ile Mücadeleye Ayrılan Kamu Kaynaklarının İzlenmesi: 2021 Bütçesi Bir Değişikliğe İşaret Ediyor mu?” başlıklı raporu yayımlandı.

Kadıköy Belediyesi İklim Elçileri’nin de yer aldığı çalışmada 10 sivil toplum kuruluşu ve girişimciden oluşan izleme grubu, 8 merkezi yönetim, 14 Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumların 2021 yılı performans programları ÇKİD ile ilgili ayırdıkları bütçe hedefleri azaltım, uyum, atık ve diğer çevre olarak dört ana başlık altında sınıflandırılan raporun içeriğini konuşacağız.

Kadıköy Belediyesi İklim Elçileri’nin ve Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği İklimin Ayak İzleri Seminerleri altıncısı olan “Çevre Koruma ve İklim Değişikliğinde Kamu Kaynaklarının İzlenmesi 2021” seminerimize davetlisiniz.

Seminer 20 Kasım 2021 Cumartesi saat: 13.00-15.00 arasında çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

Seminer günü ve saatinde buraya tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.