İKLİMİN AYAK İZLERİ SEMİNERLERİ 7

Kadıköy Belediyesi İklim Elçileri

“İklimin Ayak İzleri Seminerleri 7” Suyu Harcarken Kazanmanın Yolları

 

Değerli İklim Dostları,

Birleşmiş Milletler (BM) 2022 yılını ‘’Yeraltı Su Yılı ‘’ olarak  belirledi. BM "Yeraltısuyunu Görünür Yapmak" teması kapsamında iklim, biyoçeşitlilik ve kirlilik krizleriyle mücadelede tatlı suyun rolünü vurgularken yeraltı suyuna dikkat çekmeyi hedefliyor. Bu nedenle; “Suyu Harcarken Kazanmanın Yolları” başlıklı İklimin Ayak İzleri Seminerleri’nin yedincisinde konuklarımız, “Yeraltı Sularının Önemi ve Su Verimliliği” sunumuyla, Su Politikaları Derneği Başkanı, Su Politikaları Uzmanı Dursun YILDIZ ve “Kadıköy Belediyesi İklim Krizine Karşı Su Yönetimi Çalışmaları”nı paylaşacak olan, Kadıköy Belediyesi Çevre Yönetim ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Eren SAYGILI.

02 Nisan 2022 Cumartesi günü saat: 13.00-15.00 arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek olan seminerde; su kaynaklarının sürdürülebilirliği, doğa tabanlı su yönetimi çözümleri, sulak alanların önemi, yağmur suyu hasadı, gri sular, kent içi çözümler ve uygulamalar ile suyu verimli kullanarak suyu korumanın yollarını paylaşacağız.

Kadıköy Belediyesi İklim Elçileri ve Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği  “Suyu Harcarken Kazanmanın Yolları” başlıklı web seminerimize davetlisiniz.


Seminer günü ve saatinde bu linke tıklayıp katılım sağlayabilirsiniz.


Program Akışı

Access to the path 'C:\Apps\Web\iklim.kadikoy.bel.tr\wwwroot\sitemap.xml' is denied.